, , , , ,

Härkäpapumuru-kastike (V)

Hei ihanat! Tässä tulee halloumi-curryn vegaaninen pikkusisko ❤ Valmistin beanit härkäpapumurusta vallan herkullisen tomaattipohjaisen kastikkeen. Tämä ruoka tosiaan muistuttaa hieman halloumi-currya, mitä olette kokkailleet todella ahkerasti. Toivon, että myös tämä helppo ateria löytää tiensä keittiöihinne.

En suunnitellut tekeväni samankaltaista ruokaa kuin halloumi-curry, mutta makumaailma rakentui hyvin samankaltaiseksi ja hyvää tuli!

4 annosta

Kuutioi sipulit, hienonna valkosipulit, pilko paprika ja valuta kikherneet. Kuumenna pannu ja lisää härkäpapumuru paistumaan. Härkäpapumuru on rasvaista, joten et tarvitse öljyä ollenkaan. Lisää sipulit, valkosipuli ja paprika. Paista noin viisi minuuttia. Kaada pannuun kikherneet ja pilko mukaan tomaatti. Kaada tomaattimurska ja vesi. Lisää kaikki loput ainekset. Anna kastikkeen poreilla 15-25 minuuttia. Tarkasta maku ja tarjoile riisin kanssa. Viimeistele annokset korianterilla ja nauti ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: