, , , ,

Kermainen tomaattipasta

*mainos Viiti

Epoontorilla, aivan sisäänkäynnin vieressä sijaitsee sympaattinen sisustuspuoti Viiti. Viitistä löytyy upeita aarteita liittyen kotiin ja sisustukseen, kauniita vaatteita sekä elintarvikkeita. Vieraillessani liikkeessä, ihastuin ensin kaikkeen, sitten erityisesti maustettuun suolaan kauniissa myllyssä. Sain valita itselleni mieleisen maun, mutta kaikki vaihtoehdot kuulostivat kuitenkin niin hyviltä, että valinta oli vaikea. Päädyin lopulta valitsemaan parmesaanilla, tomaatilla ja basilikalla maustetun suolan. Olen käyttänyt sitä nyt kaiken kanssa, mihin tuo makumaailma sopii. Mielestäni mausteet ovat myös aivan ihana lahja, koska niille on varmasti aina käyttöä. Linkkiä klikkaamalla, pääset tutustumaan Viitin verkkokaupan ihastuttaviin tuotteisiin viiti.fi

Tuote saatu*

Maustettu suola inspiroi minua valmistamaan pastan, missä käytän samoja raaka-aineita, mitä suolasta löytyy. Näin syntyi simppeli, vallan herkullinen kermainen tomaattipasta.

2 annosta

  1. Hienonna valkosipulit, chili ja pilko tomaatti muutamaan osaan.
  2. Kuullota valkosipulia ja chiliä oliiviöljy-voiseoksessa, kunnes keittiössä tuoksuu huumaavalta.
  3. Lisää pannulle tomaatit ja tomaattipyree.
  4. Kaada joukkoon kerma, anna poreilla miedolla lämmöllä, kunnes tomaatit ovat muuttuneet pehmeiksi ja hajoavat kastikkeeseen.
  5. Keitä pasta suolaamattomassa vedessä ja säästä 1/2 dl keitinvettä.
  6. Mausta kastike parmesaanisuolalla, lisää ripaus sokeria ja balsamico. Anna kastikkeen poreilla kevyesti vielä hetken.
  7. Kaada 1/2 dl pastan keitinvettä pannulle, sekoita. Valuta pasta ja kääntele kastikkeen kanssa.
  8. Viimeistele annokset basilikalla, mustapippurilla ja raasta keko parmesaania.

Saispa lisää! ❤

Jätä kommentti