, , , , , ,

Nyhtöpossua aasialaisittain

Nyt vedetään mutkat suoriksi! Valmistin tänään ultimaattisen hyvää pulled porkia kymmenessä minuutissa. Possulle valmistetaan makean tahmea, samaan aikaan suolainen ja tulinen kastike. Liha tarjoillaan riisin kanssa ja annos vuorataan chilillä, kevätsipulilla ja korianterilla – saispa lisää!

Kaupoista saa valmiiksi kypsytettyä nyhtöpossua, mikä on laiskan kokin pelastus jos kasslerin haudutteluun ei ole aikaa. Ostin tällä kertaa kaksi purkkia nyhtöpossua, yhteensä 500g – tästä riittäisi suuremmallekin poppoolle. Tästä ruoasta saa muuten varmasti loistavan kasvisversion käyttämällä nyhtökauraa!

Tämä ruoka valmistuu niin nopeasti, että se tuntuu jopa hieman hullulta. Aikaa minulla kului eniten riisin keittämiseen. Riisiä muuten kannattaa keittää extramäärä, jämäriisistä valmistuu seuraavana päivänä herkullinen paistettu riisi!

Fodmap-ruokavalion vuoksi en voi käyttää valkosipulia, mutta lisää sinä muutama kynsi halutessasi.
  1. Nakkaa riisit keittymään.
  2. Hienonna chili pieneksi silpuksi ja lisää kulhoon, raasta mukaan inkivääri. Sekoita joukkoon soija-, osteri-, ja kalakastike. Lisää ketsuppi, riisiviinietikka, chilihiutaleet ja siirappi. Rouhi joukkoon mustapippuria ja sekoita.
  3. Lämmitä pannu, lisää tilkka öljyä ja kuumenna pulled pork. Kaada joukkoon maustekastike, sekoita ja anna tekeytyä hetki.
  4. Kasaa annokset ja viimeistele chilillä, korianterilla, kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.

Tämä ateria valmistuu hyvin pienellä vaivalla ja on täynnä mitä upeimpia makuja! Kokkaa tätä arkena tai viikonloppuna kun haluat nopeaa ja maistuvaa ruokaa ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: