, , , , , ,

Siskonmakkarapannu

Tässä tulee vuoden herkullisin pyttipannu!

Yllätin itseni eilen valmistamalla ihan vahingossa mielettömän herkullisen pyttipannun siskonmakkaroista. En ole syönyt niitä vuosiin, mutta jostain syystä mieleni oli tehnyt muutaman viikon niitä. Mummi yllätti minut eilen tuomalla niitä ovelleni – mikä ihana päivän piristys ❤

Jaoin eilen kuvia tästä annoksesta storiesin puolella instagramissa ja sain todella monta viestiä kyseisestä ruoasta – siksi päätin tehdä sitä tänään uudestaan ja jakaa teille helpon ohjeen.

Siskonmakkaroita kannattaa ehdottomasti käyttää muuhunkin kuin keittoon, se on nyt todistettu. Paistamalla pinta muuttuu rapeaksi ja sisus ihanan mehukkaaksi – nyt siskonmakkaraostoksille mars!

Yksi annos

Tämä pyttis sopii niin arkeen, kuin viikonlopun herkutteluun. Olen myös varma siitä, että lapset pitävät tästä – kuka ei rakastaisi paistettuja ruokia?Tämä ruoka valmistuu hetkessä ja sopii fodmap-ruokavaliota noudattaville.

Ohjetta on helppo muokata suuremmallekin porukalle.

  1. Keitä perunat ja kuutioi ne.
  2. Kuumenna paistinpannu, lisää nokare voita ja purista kaksi siskonmakkaraa pannulle paistumaan.
  3. Huuhtele ja hienonna lehtikaali, nakkaa pannulle kun siskonmakkarat ovat saaneet väriä. Raasta joukkoon sitruunan kuori ja purista sitruunamehua.
  4. Lisää kourallinen vihreitä papuja ja paista hetki.
  5. Kuutioi perunat ja lisää pannulle paistumaan. Laske lämpö miedolle ja lisää tarvittaessa voita, paista maltilla perunoille kauniin värinen pinta.
  6. Viimeistele annos mustapippurilla ja raastamalla parmesania päälle.

Saispa lisää!

Jätä kommentti