, , , , ,

Feta-parsakaalikiusaus

Valmistin sunnuntaina valmiiksi maanantaille ruoan, mikä osottautui oikein mainioksi. Feta-parsakaalikiusaus on herkullista ja hyvä vaihtoehto jos haluaa lisätä kasvisruokia arkiruokailuun. Voit lisätä mitä tahansa kasviksia tähän kiusaukseen, minäkin löysin jääkaapista puolikkaan rasian kirsikkatomaatteja parsakaalin lisäksi ja hyvää tuli.

Jos kaipaat muutosta arjen tuttuihin ruokiin, niin suosittelen lisäämään suosikkikasviksia ja kokeilemaan erilaisia mausteita. Mielikuvitusta kannattaa uskaltaa käyttää, se yllättää monesti positiivisesti. Ja vaikka menisikin pieleen, siitä oppii aina!

5 annosta

  1. Lämmitä uuni 225 asteeseen.
  2. Voitele uunivuoka, kaada peruna-sipulisekoitus.
  3. Pilko joukkoon kasvikset, käytä myös parsakaalien varret.
  4. Riko kulhoon kananmunat, kaada joukkoon kerma, murusta feta ja lisää juustoraaste sekä mausteet, sekoita.
  5. Kaada seos vuokaan ja sekoita kunnolla.
  6. Paista tunti uunin keski- tai alatasolla, lisää vuoan päälle folio jos kiusaus tummuu. Itse lisäsin folion vasta paistoajan puolessa välissä ja parsakaalit sai hieman tummuneen värin, hah. Makuun se ei kyllä vaikuttanut!
  7. Anna kiusauksen vetäytyä vielä 10 minuuttia paistamisen jälkeen.
Nauti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: