, , , ,

Valkohomejuustopasta

Rakastatko kermaisia pastoja? Täyteläinen valkohomejuustopasta vie kielen mennessään.

Sunnuntai, olisi aikaa haudutella patoja, mutta tänään mieleni teki pastaa. Tämä pasta valmistuu alle 30 minuutissa ja on hotkittu hetkessä. Varoitus, tämä ei ole kevyt arkiruoka, vaan tuhtiakin tuhdimpi viikonlopun pikaruoka.

Ruokajuomaksi suosittelen pirskahtelevan hapokasta valkoviiniä.

3 annosta

1. Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeen mukaan runsaasti suolatussa vedessä. 2. Hienonna valkosipulit, kuutioi valkohomejuusto ja kuumenna pannu. 3. Lisää pannulle nokare voita tai sinistä keijua, lisää valkosipulit ja kuullota miedolla lämmöllä. Varo polttamasta valkosipuleita, lisää juustokuutiot. 4. Anna juuston sulaa, sekoita koko ajan. 5. Lisää kerma ja sitruunamehu, anna poreilla kevyesti. 6. Lisää joukkoon pastan keitinvettä ja sekoita. 7. Lisää timjami ja rouhi reilusti mustapippuria. 8. Valuta pasta ja lisää pannulle, siirrä pannu pois kuumalta levyltä. Sekoita ja anna pastan tekeytyä muutaman minuutin ajan. 9. Lisää annoksen päälle timjamia ja rouhi mustapippuria. 10. Nauti!

Valkohomejuustopasta on miedon makuista, mutta täyteläisen tuhtia. Juuston ja pastan ystävien unelma. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: