, , , , ,

Kimchipatongit (M)

*mainos Rasilainen -kanssa.

Rasilainen on lanseerannut uuden tuotteen, kimchin, mitä pääsin testaamaan. Tuote on vegaaninen ja sen vuoksi suorastaan unelma, sillä se sopii moneen ruokavalioon. Kimchi on muutenkin yksi suosikkilisukkeistani ja toisinaan saatan syödä sitä jopa suoraan purkista – niin hyvää se on!

Valmistin tänään ihanat, rapeat kimchipatongit, mitkä sopivat täydellisesti piknik-eväiksi, tai vaikka parvekelounaalle.

Patonkien välistä löytyy kimchiä, mutta halusin valmistaa siitä myös majoneesin tuomaan extramakua, ja siitä tuli aivan loistavaa. Lisäksi patongeissa on raikkaita kasviksia ja rapeaksi paistettuja possun kylkiviipaleita.

Kaksi annosta

Kimchimajoneesia tulee reilu annos ja siitä riittää myös seuraaviin ruokailuhetkiin. Jos haluat majoneesista miedomman, älä lisää chiliä. Molemmat versiot ovat valloittavan hyviä!

  1. Paista kylkiviipaleet kuumalla pannulla kullanruskeiksi ja mausta suolalla. Tähän et tarvitse öljyä!
  2. Mittaa kulhoon majo ja puolet kimchistä, lisää halutessasi hieman lientä.
  3. Hienonna chili ja lisää puolet siitä majoneesin joukkoon, mittaa chilihiutaleet ja lisää ripaus sormisuolaa, surauta tasaiseksi sauvasekottimella.
  4. Uita versoja tai salaattia hetki jäävedessä, näin kasvikset muuttuvat ihanan rapsakoiksi!
  5. Viipaloi kurkku.
  6. Leikkaa patongit, voitele margariinilla, lisää kimchimajoneesia molemmille patongin puolikkaille, asettele päälle salaatti, kurkku, chili, kylkiviipaleet, kimchiä ja revi reilusti korianteria.

Nämä patongit menivät kuin kuumille kiville, saispa lisää! ❤

Jätä kommentti