,

Hodarit kaikilla mausteilla

Hodari kaikilla mausteilla? Yes please! Olimme muutaman viikon ajan keskustelleet paremman puoliskoni kanssa hodareista ja hänen odotus palkittiin sunnuntaina. Täytteeksi ja mausteiksi hodareihin sopii varmasti kaikki maailman maut. Mielestäni cheddar ja jalapeno ovat lyömätön yhdistelmä, joten niitä oli kokeiltava hodarin täytteenä tällä kertaa. Briossisämpylät ovat lahja hodareiden ja hampurilaisten teossa, sämpylöiden maku on uskomattoman maukas ja mehevä – lyö tavalliset sämpylät mennen tullen. Kokeilin tällä kertaa Fazerin street food briossisämpylöitä. Suosittelen panostamaan hyviin sämpylöihin, ne nostavat ruoan uudelle tasolle. Sämpylät paahdetaan pannulla ja sivellään kevyesti vahvalla sinapilla. Kastikkeena käytin Koskenlaskija cheddar-dippiä ja Hellmansin majoneesia. Pikapikkelöin avomaankurkkuja ja jalapenoja tuomaan raikkautta suolaisten täytteiden vastapainoksi. Hodarit kruunattiin punasipulisilpulla ja paahdetulla sipulilla.

Hodarit, 4 kpl

4 kpl Fazer street food brioissi hot dog -sämpylöitä

4 kpl Helsingin Makkaratehtaan yönakkeja

1 rkl Valio Koskenlaskija cheddar-dippiä per hot dog

vahvaa sinappia

Hellmans majoneesia

1 punasipuli

paahdettua sipulia

Pikapikkelöidyt avomaankurkut & jalapenot

2 tuoretta jalapenoa

2 avomaankurkkua

2 rkl valkoviinietikkaa

1 rkl suolaa

vettä

  1. Aloita vihannesten pikkelöinnistä. Pese kurkut ja jalapenot huolellisesti. Viipaloi vihannekset suht ohuiksi viipaleiksi. Laita vihannekset kannelliseen lasipurkkiin, lisää suola ja etikka, sekoita. Kaada vettä niin, että vihannekset peittyvät muutamalla sentillä, sulje kansi ja ravista kunnolla. Pikapikkelöinnissä marinointiajaksi riittää tunti jääkaapissa. Kurkut saavat ihanan tulisen maun jalapenoista nopeassa ajassa. Pilko vihannesten marinoituessa punasipuli hienoksi silpuksi.
  2. Paista nakit pannulla tai paahda uunissa
  3. Paahda sämpylät pienessä tilkassa öljyä pannulla
  4. Sivele sämpylät kevyesti sinapilla
  5. Purista sämpylöiden väliin hieman majoneesia ja levitä cheddar-dippi
  6. Asettele kasvikset, lisää nakki ja ripottele päälle sipulisilppua ja paahdettua sipulia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: